Villa La Mole - Zuid Frankrijk    Provence - Var - Golfe de St. Tropez

Startpagina

Het huis

Omgeving

Ligging


Foto's


Tarieven

Contact


Het huis

Ons huis ligt in een kleine wijk van La Mole, een dorp van 800 inwoners. Deze wijk ligt op een helling, waar vroeger een wijngaard was.

Op deze plek is een aantal huizen gebouwd, waarvan de laatste, ook ons huis, zijn opgeleverd eind 2006. De wijk heet “Le Clos des Vignes”, een naam die gezien het verleden voor de hand ligt, en het adres is: Impasse de la serpentine 31.

De huizen en appartementen zijn gebouwd en afgewerkt in Provençaalse stijl. Al met al maakt het wijkje een speelse en schilderachtige indruk. Het ligt rondom een zwembad dat door de bewoners gezamenlijk wordt gebruikt. De vereniging van eigenaren laat het hele complex door een tuiniersbedrijf onderhouden.

Het huis is vrijstaand, met uitzicht op het zwembad dichtbij en de bergen verder weg. Aan de achterkant van het huis is een overdekt terras van ruim 15 m2.

De tuin is ongeveer 100 m2, heeft een groot grasveld en is afgesloten door een muur en een kindveilig hek. Er is altijd wel zon en schaduw in de tuin. De weg waaraan het huis ligt, is rustig, en er is voldoende parkeerruimte.

De indeling: Voorzieningen:

De woning is geschikt voor 6 personen, maar verhuren we aan 4 personen, plus eventueel 1 kind, dat in het kinderbedje kan slapen.

Begane grond:

- entree, toilet, woonkamer, open keuken (totaal ruim 40 m2), overdekt terras (loggia)

1e verdieping:

- overloop, 3 slaapkamers, waarvan 2 beschikbaar voor de verhuur
-
 2 badkamers, en een balkonterras van 15 m2
-
 1 badkamer heeft een bad, toilet en een badmeubel
- 1 badkamer heeft een douche, toilet en een badmeubel

 TV, DVD, koelkast met diepvriesvak, oven, afwasmachine, elektrische kookplaat, wasmachine, inklapbaar kinderbed, kinderstoel


Op alle slaapkamers staan twee eenpersoonsbedden die ook als een tweepersoons bed kunnen worden opgemaakt.